Custom House, Harwich progressing well

modern buff brick town house

Good progress is being made on our development for 34 flats, achieved under Prior Approval office to residential conversion, and 5 detached townhouses in Harwich, Essex. The design overcomes the challenges of a deep plan office by inserting a new internal courtyard. This achieves dual aspect living for the majority of the apartments. Penthouse units and a new residents viewing platform enjoy panoramic views to the Stour Estuary. The site is split level and we have accommodated 5 detached houses within the grounds of the former government offices. These are located adjacent to an existing retaining wall and are accessed at first floor via a private bridge.

office to residential conversion prior approval

modern bedroom interior vaulted ceiling